Politika zasebnosti

Politika zasebnosti

DATUM VELJAVE: od 25. maja 2018

Kot avtorica tega bloga se zanimam za vprašanja v zvezi z zasebnostjo in se želim seznaniti z načinom zbiranja, uporabe in objavljanja podatkov. Ta Politika zasebnosti se nanaša na zbiranje in uporabo podatkov na tem blogu. Z uporabo bloga se strinjate s pogoji in določili te Politike zasebnosti.

KATERI PODATKI SE SHRANJUJEJO

Informacije, do katerih mi omogočite dostop. Ko mi pošljete vprašanja, me prosite za informacije ali mi pošljete povratne informacije o tem blogu, vas bom vprašala za ustrezne osebne podatke, kot sta vaše ime in e-poštni naslov.

KAKO SO VAŠI PODATKI UPORABLJENI

Informacije, ki jih prostovoljno objavite, se lahko uporabijo za:

  • odgovor na vaša vprašanja in izpolnjevanje vaših zahtev;
  • pošiljanje pomembnih informacij o blogu, spremembah pogojev in smernic ter/ali drugih administrativnih informacij.

DRUGI VIRI

  • Vaš brskalnik: večina brskalnikov zbira določene podatke, kot so naslov MAC, vrsta računalnika (Windows ali Macintosh), ločljivost zaslona, ​​različica operacijskega sistema in vrsta in različica spletnega brskalnika.
  • Piškotki, piksli in druge podobne tehnologije: piškotki so majhne datoteke, ki jih vaš brskalnik namesti v vaš računalnik ali napravo. Izraz “piškotki” pomeni piškotke in druge podobne tehnologije, kot so oznake pikslov, blogov in pregledne datoteke GIF, katerih uporabo ureja Direktiva EU o zasebnosti in elektronskih komunikacijah.

LOKACIJE TRETJIH OSEB

Ta Politika asebnosti se ne nanaša na zasebnost, informacije ali druge prakse tretjih oseb in zanje ne odgovarjam, vključno s tretjimi osebami, ki upravljajo katero koli spletno lokacijo, s katero je povezan ta blog. Če na blogu objavite povezavo do druge spletne strani, to ne pomeni, da odobravam objavljeno spletno lokacijo.

VARNOST

Uporabljam ustrezne organizacijske, tehnične in upravne ukrepe za zaščito osebnih podatkov, ki so pod mojim nadzorom. Na žalost ne moremo zagotoviti 100-odstotno varnega prenosa podatkov prek interneta ali varnosti sistema za shranjevanje podatkov. Če imate razlog, da verjamete, da vaša interakcija s tem blogom ni več varna, vas prosimo, da nas takoj obvestite o težavah s klikom na “Kontaktirajte me” spodaj.

BLOG IN MLADOLETNE OSEBE

Blog ni namenjen osebam, mlajšim od 13 let. Tem osebam je prepovedano dajanje osebnih podatkov na blogu.

ZAUPNI PODATKI

Prosim vas, da mi ne pošiljate in na tem blogu ne objavljate občutljivih osebnih podatkov (npr. informacij o rasnem ali etničnem poreklu, politični pripadnosti, veroizpovedi ali drugih prepričanjih, zdravju, preteklih kaznivih dejanjih ali članstvu v sindikatu).

SPREMINJANJE POLITIKE ZASEBNOSTI

Politika zasebnosti se lahko spremeni. Bodite pozorni na ”datum veljave” zgoraj, da vidite, kdaj so bila ta pravila nazadnje spremenjena. Vse spremembe bodo začele veljati, ko bo objavljena posodobljena Politika zasebnosti za blog. Z uporabo bloga po teh spremembah se strinjate s spremenjenimi pravili.

KONTAKTIRAJTE ME

Če imate kakršno koli vprašanje glede Politike zasebnosti, me lahko kontaktirate. Vedite, da spletna komunikacija ni vedno varna, zato vas prosim, da v svojih vprašanjih ne navajate zaupnih podatkov.